„Родителски фронт“ – Огромен интерес и масовна подршка на петицијата против родовата идеологија во училиштата, актите и документите во Општина Кочани

„Родителски фронт“ – Огромен интерес и масовна подршка на петицијата против родовата идеологија во училиштата, актите и документите во Општина Кочани Повеќе...

„Родителски фронт“ започна со собирање потписи за петицијата „Не за родовата идеологија во училиштата, актите и документите во Општина Кочани“

„Родителски фронт“ започна со собирање потписи за петицијата „Не за родовата идеологија во училиштата, актите и документите во Општина Кочани“ Повеќе...