Авто перална „Тип топ Меркатор“-ново во градот

Авто перланата „Тип топ Меркатор“ врши услуга за перење, полирање и хемиско чистење  на вашиот автомобил, со најдобрите производи за нега на автомобили од германскиот бренд „SONAX“.

„Тип топ Меркатор“ нуди внатрешно и надворешно перење, перење со восок, полирање на автомобили, а врши и полирање на фарови на пола цена.

Авто пералната се наоѓа на улицата „Стево Теодосиевски“, веднаш наспроти „Спортската сала“ во Кочани.

Секој ден во неделата, во период од 08:00 до 18:00 часот.

За чист автомобил – Автo перална „Тип топ Меркатор“.

Сподели: