Авто перална „Тип-Топ Меркатор“

Авто-перална „Тип топ Меркатор“ нуди:

-внатрешно и надворешно перење на вашиот автомобил

-восочно полирање и полирање на фарови со најдобрите производи за нега на автомобили од германскиот бренд „SONAX“

-трослојно полирање 1200 денари ( гратис перење на возилото)

-Хемиско чистење на промо цена од само 1000 денари

– перење на теписони (достава од врата до врата)

Контакт: 070 39 31 48

Авто пералната се наоѓа на улицата „Стево Теодосиевски“, веднаш наспроти „Спортската сала“ во Кочани.

Сподели: