different brands of hydroxychloroquine hydroxychloroquine in canada chloroquine and hydroxychloroquine in cancer therapy prescribing hydroxychloroquine for ra hydroxychloroquine prevention harvey risch yale hydroxychloroquine

Административците од Кочани в сабота ќе чистат кај Фабриката за вода

В сабота, на 14 декември 2019 година, со почеток од 9 ч., ќе се одржи акција зарасчистување на околината од ѓубре.

Во спроведувањето на акцијата, која ќе се одвива по предлог и на ниво на држава,општинската администрација ќе го расчистува потегот над Фабриката за вода.

Овој локалитет е подложен на често загадување, поради што, според најавите од Општина Кочани, ќе се преземат дополнителни мерки за спречување на енормното исфрлање на шут на ова подрачје.

Сподели:
  •  
  •  
  •