Анимиран филм на учениците од ОУ„Никола Карев“ Кочани

Учениците од ОУ„ Никола Карев“ Кочани креативно и продуктивно го користат времето поминато надвор од училишните клупи.

Георги Тодоров ученик во VI-2 одделение во ОУ„Никола Карев“, заедно со своите соученици изработија анимиран филм за КОВИД-19, преку кој сакааат да дадат свој придонес во борбата против болеста.

Краткиот анимиран филм можете да го погледнете на следниот линк:

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial