Апел за помош на двегодишниот Јаков Јанакиев

Почитувани,

Нашиот Јаков на само свои 2 годинки мораше да помине низ 2 тешки операции за два пати да му биде отстранет тумор, при што мораше да го изгуби и едниот
бубрег.

Заради специфичната моментална здраствена состојба, малиот Јаков мора ИТНО да замине во странство за да го продолжи своето лекување.
Поради тоа се потребни повеќе финансиски средства кои без ВАША ПОМОШ не е можно да се соберат.
ГОЛЕМИ СРЦА!

АЈДЕ ДА ЈА ПОКАЖЕМЕ НАШАТА ХУМАНОСТ И ДА ОВОЗМОЖИМЕ ЈАКОВ ДА ГО ЗАВРШИ ЛЕКУВАЊЕТО УСПЕШНО ЗА ДА МОЖЕ ПОВТОРНО ДА УЖИВА ВО СВОЕТО ДЕТСТВО!

ВЕ МОЛИМЕ ДОНИРАЈТЕ НА СЛЕДНАВА ЖИРО СМЕТКА:

Стопанска Банка – 20000 148 174 0176

Елена Јанакиев

IBAN – MK0720000 387 639 2077
SWIFT Cod – STOBMK2X

Сподели:
  • 482
  •  
  •  
    482
    Shares