Апел за помош на Д-р Ненад Панов

На социјалните мрежи се шири апел за помош на Д-р Ненад Панов од Кочани.

Почитувани сограѓани,

да ја покажеме нашата хуманост и несебичност за нашиот сограѓанин Д-р Ненад Панов кој поради компликации од КОВИД-19 е во тешка здравствена состојба и неопходни му се финансиски средства за да го продолжи лекувањето.

Оваа иницијатива е да ја покажеме човечноста и секој според можностите да помогнеме како на брат, комшија, сограѓанин, ЧОВЕК…

Сметки за донација:

200000265627702 – Стопанска банка

530500015718516 – Охридска банка

Сподели: