Апел за помош на Иле Стојанов

Иле Стојанов е ученик во 7 одделение во ОУ„Крсте П. Мисирков“ Оризари и од неодамна боледува од  ретка болест, дијагноза ( хередитара атаксија).

За неговото лекување во Словенија потребни се поголеми финансиски средства кои неговата фамилија не  може да ги обезбеди.

Поради ова се молат сите хумани граѓани да помогнат со донација на жиро сметката:

300057069889023 на Комерцијална банка на име Миле Стојанов

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial