hydroxychloroquine risk hydroxychloroquine bad side effects hydroxychloroquine with methotrexate ara patient information hydroxychloroquine ciprofloxacin and hydroxychloroquine

АРМ со два хеликоптера ќе гаси над Кочани

Два хеликоптера на АРМ се полетани од базата во Петровец – Скопје кон Кочани и ќе се вклучат во гаснењето на пожарот кај Фабриката за вода над Кочани.

Заедно со припадниците на ТППЕ, на јавните претпријатија, полицијата и другите државни служби, како и месно население, тие ќе дадат поддршка во гаснењето на огнената стихија.

Во моментот пожарот се уште е активен и се интервенира со сите расположливи ресурси.

Сподели:
  •  
  •  
  •