АРМ со два хеликоптера ќе гаси над Кочани

Два хеликоптера на АРМ се полетани од базата во Петровец – Скопје кон Кочани и ќе се вклучат во гаснењето на пожарот кај Фабриката за … Продолжи со читање АРМ со два хеликоптера ќе гаси над Кочани