„Астро Стар“ – Бамбус завеси за вашите балкони, летниковци и прозорци!!!

Заштитете ги Вашите балкони, летниковци и прозорци со Бамбус завесите кои се водоотпорни и Ве штитат од сончевите зраци.

ДООЕЛ „Астро Стар“ ролетни Кочани е тука за Вас!!!

Воедно нуди изработка и монтажа по мерка, зебра и вариолајт завеси во сите бои и дезени.

Роло – завеси, бели и црни за затемнување, како и венецијан ролетни, алуминиум, ролетни и комарници!!!

Мајски попуст, за порачани четири ролетни добивате гратис комарник!!!

Контакт телефон:

078/291-298


Сподели: