„Бесконечно царство“ на Николина Атанасова со нов проект за аудио приказни за деца

„Бесконечно царство“ и медиумскиот едукатор Николина Атанасова започнуваат нов проект, аудио приказни за деца во соработка со интерент порталот Гласно.мк.

На 7-ми мај во 18 часот е закажана и премиерата за првата аудио приказна со наслов „Тажниот осамен змеј“.

Бидејќи станува збор за целосен авторски проект, засега идејата е да се објавува по една приказна во месецот.

Соработка е воспоставена со дел од македонските писатели, актери, ентузијасти и креативци.

Доколку сакаш да придонесеш во креирањето подобар свет за децата, добредојден си и ти.

Приказната можете да ја слушнете утре, 7-ми мај со почеток од 18 часот на следниот линк:

Сподели: