Бесплатна достава и 10 % попуст за нарачка во пицерија „Филитеа“

Пицерија „Филитеа“ нуди достава на храна од своето богато мени, секој ден од 10:00 до 22:00 часот. Пици, пастрамајлии, поховано, стек во сос, скара и ладни сендвичи, сето тоа со 10% попуст за нарачка и бесплатна достава на територијата на Кочани и Чешиново-Облешево. Ваше е само да се јавите на телефонските броеви 078/511-111, 070/921-963, 070/922-100 или 033/277-657 и да уживате во прекрасната храна приготвена во кујната на пицерија „Филитеа“.

Сподели: