Бидете хумани донирајте за Славица Димитрова

Младата сограѓанка Славица Димитрова има потреба од финансиска помош во износ од 6.000 евра за третман со матични клетки на Институтот за очни болести во Санкт Петербург Русија. Таа боледува makularna degeneracia и retinopatia spigmentoza, генетско заболување на очите.

Хуманите граѓани може да донираат 100 денари  на телефонските броеви:

А1-  143-476 и Телеком 143-126.

Покажете ја вашата хуманост !

Сподели: