Биди „Гласно“ репортер

Покажете ги вашите медиумски и критички способности. Ако сте сведоци на некое случување или настан и сакате да објавите вест во форма на фотографија, видео или текст, испратете ни информација на фејсбук страницата на интернет порталот „Гласно.мк“  или на е-маил info@glasno.mk со назнака „Гласно репортер“.

Интернет порталот „Гласно.мк“ ќе ги објави, организира, групира, рангира и прикажува содржините согласно дозволените законски и морални норми во рубриката „Гласно репортер“ за своите читатели.

Биди „Гласно репортер“!

Сподели: