БК „Спартак“ – Известување

Почитувани,

БК Спартак е клуб за боречки спортови и рекреација кој работи повеќе од 50 год. во Кочани и моментално во него членуваат пионери, кадети, младинци, сениори во сите возрасни категории.

За продолжување на традицијата во Кочани, афирмација и омасовување, постугнување на врвни спортски резултату, подршка на спортот и спортската култура во градот, Ве молиме за помош и подршка за обезбедување на:

  • спортска опрема и реквизити
  • финансиска помош за подготовки
  • реновирање на спортската сала..

Помошта е по свое видување и желба, онолку колку што мислите дека сте во можност да помогнете…

Спортски Ве поздравуваме.

Сподели: