Божиќна честитка од градоначалникот на Општина Кочани Николчо Илијев

На сите православни верници им го честитам Божиќ, големиот христијански празник посветен на Христовото раѓање.

Празнувањето кое го сплотува семејството нека биде поттик за добрина, љубов и мир на сите.

Постапувајќи со другите така како што сакаме да се постапува кон нас, создаваме хармонија, заедништво, разбирање и меѓусебно почитување. Така градиме мостови што обединуваат и верба за просперитетна иднина.

Среќни божиќни празници!

Николчо Илијев,

градоначалник на Општина Кочани

Сподели: