Бутик „Амор“ – Распродажба на колекција пролет/лето до -70%!!!

Бутик „Амор“ со распродажба на пролетната и летна колекција со цени до -70% попуст.

Машки костими (до -20%) сакоа (1000 ден.) и панталони (600 ден.) и женска колекција на кошула сако (300 ден.), кошули (200 ден.), сакоа (500 ден.), фустани (600 ден.), панталони (300 ден.).

Посетете го Бутик „Амор“ во склоп на објектот на Ресторан „Амор“ во Кочани, на ул. „Крижевска 15А“ во зоната Лесна индустрија!!!!

Работно време: Пон – Саб од 08:00 до 15:00 ч.

Контакт: 033/275-550

Сподели: