Бутик „Атекс“ – на НОВА ЛОКАЦИЈА!

Од денес целата колекција на Бутик „Атекс“ можете да ја најдете во „Trend Women’s Fashion“ на улицата „Маршал Тито“ во зградата на поранешен Кармин.

Сподели: