Ветеринарна амбуланта „Д-р. Јаневи“ – професионална грижа за вашите милениците

Грижата за здравјето на Вашите миленици препуштете ја на Ветеринарна амбуланта „Д-р.  Јаневи“ – Кочани.

Ветеринарната амбуланта нуди прегледи, дијагностика и лекување на вашите миленици. Хируршки интервенции, ехо-дијагностика и стручни совети при одгледување на милениците.

Целосна заштита и превенција од паразити и вакцинација.

Ветеринарна амбуланта „Д-р. Јаневи“ нуди производи за хигиена на домашни миленици, храна и аксесоари за кучиња и мачки, опрема и храна за домашни животни и птици.

Локација на ул. „Страшо Ербапче“ бр.7,  на крстосницата кај угорнината накај панаѓурот.

За вашите домашни миленици се грижи Д-р Иван Јанев, доктор по ветеринарна медицина и ветеринарен техничар Зоран Јанев.

Амбулантата нуди можност за посета и во домашни услови.

Телефон за контакт: 075/339-409 или 070/692-552 

Сподели: