Вечерва во 19:00 ч. онлајн Новогодишен концерт на ООМУ „Ристо Јуруков“

ООМУ „Ристо Јуруков“ со поддршка на Општина Кочани, 19 години годината што заминува ја испраќаат со Новогодишен концерт.

Традицијата ќе ја продолжиме и вечерва (29.12.2020) во 19 часот.

За жал оваа година без вашите аплаузи во живо, но се надеваме дека барем малку ќе Ви ги развеселиме Новогодишните и Божиќните празници.

Следете не на фејсбук страните на ООМУ „Ристо Јуруков“ и на Општина Кочани.

ООМУ „Ристо Јуруков“ -Кочани

Сподели: