Вечерва концерт на триото „Интермецо“

Во рамки на манифестацијата „Денови на кочанскиот ориз“ вечерва во Мултикултурниот центар со почеток од 19 ч. е најавен концерт на триото „Интермецо“.

Триото е во состав Алексаднра Коцевска-мецосопран, Богдан Пејиќ – гитара и Божидар Пејиќ – виолончело. Гостин  на настанот е мецосопранот Теодора Пејиќ.

Настанот ќе се спроведе според протоколите за заштита и спречување на ширење на коронавирусот.

Сподели: