Вечерва Оперска ноќ со Полина Тасева и Андреј Наунов

Вечерва, 16 ноември 2021 г., со почеток во 19 ч., во салата на Мултикултурниот центар во Кочани ќе се одржи концерт под наслов Оперска ноќ со Полина Тасева (сопран), со уметничкиот соработник на пијано Андреј Наунов. Специјални гости ќе бидат Јане Дунимаглоски и Влатко Груевски.

Настанот ќе се реализира според актуелните протоколи за спречување на ширењето и заштита од коронавирусот.

Сподели: