Вечерва јавен час на учениците од Школата за гитара „Music On“

Учениците од школата за гитара „Music On“ вечерва, со почеток од 19:00 ч. во големата сала на Мултикултурниот центар во Кочани ќе одржат јавен час по повод упешно завршување на учебната година.

На настанот ќе се претстават 29 млади гитаристи, предводени од професорот по гитара, Дејан Алексовски.

Публиката ќе има можност да ужива во акустична изведба на познати домашни и светски нумери, изведени од учениците на Школата за гитара „Music On“.

И. Матеничарски

Сподели: