Викендов забрана за движење од 16 до 5 часот наутро

За уште поголема заштита на населението, Владата донесе одлука за дополнителна рестрикција на движењето на граѓаните за време на викендот.

Се забранува движењето на сите граѓани за време на викенд (сабота и недела) од 16 часот попладне до 5 часот наутро !

Остануваат на сила и сите други претходно донесени забрани.

Сподели: