Вкусно сецкано свинско/пилешко и најдобрите бургери во „Лап Лап“ сендвичара

Единствени во градот, сендвичи со сецкано пилешко,свинско или мешано и најдобрите бургери во новата сендвичара „Лап Лап“, лоцирана во Трговскиот центар (поранешно Рокси).

Вкусете ги најдобрите бургери во градот, Бејкон бургер, Чили бургер и новиот незаменлив Лап-Лап бургер, храна за сите гурмани.

Сендвичи, тостови, хот-дог, голем избор на додатоци и пијалоци во „Лап Лап“.

Нарачки на 078/ 55 75 75

Ако сте за добра храна, тука е „Лап Лап“ сендвичара!!!

Сподели: