ВМРО-ДПМНЕ најави народен митинг во Кочани

Почитувани,

Сте се прашале ли дали живеете подобро?
Дали државата се движи во вистинска насока?

Дали сметате дека живееме во нормална држава и дека оваа власт е најдоброто нешто што вие го заслужувате?

Денес на 30-ти септември (четврток) во 20.30 часот, ВМРО-ДПМНЕ ќе одржи народен митинг во кој ќе покажеме како се сака Македонија и Кочани.
Идниот градоначалник г-н Љупчо Папазов ќе ја презентира програмата и визијата за општината.

Исто така свое излагање ќе има и проф. Д-р Христијан Мицковски, претседател на ВМРО- ДПМНЕ.

Покажете дека во вас постои надеж и пркос, дека сакате да создадете и верувате во себе. Излезете и изборете се!
Создадете нова иднина!

За таа нова иднина вреди да се бориме сите!
ПРОМЕНИ! ПРОЕКТИ! ПОБЕДИ!

Видео изјава може да погледнете со клик ОВДЕ.

Сподели: