Во „Авто Плус Сервис“ – Кочани пререгистрација на возила со странски таблички

Искористете ја измената во Законот за пререгистрација на возила со странски регистарски таблици на територијата на Р.С. Македонија за да го пререгистрирате вашето возило на македонски таблици со намалени царински давачки.

Во Станица за технички преглед „Авто Плус Сервис“ – Кочани пререгистрација на возила од странски на македонски регистарски ознаки, од хомологација до регистрација.

Брзо, едноставно, лесно, посетете нѐ и ние ќе се погрижиме за потребната документација и регистрација.

Станица за технички преглед „Авто Плус Серивис“ нуди:

технички преглед и регистрација на патнички возила

Техничка служба:  Хомологација, А-тест на плински уреди, фолии, А-тест на кука и техничко експлоатациони услуги

-издавање на пробни табли

Осигурување од авто одговорност, каско осигурување, зелен картон и патничко осигурување

–  Меѓународни документи: Одобрение за управување со туѓо моторно возило, Меѓународни возачки дозволи

„Авто Плус Серивис“ располага со најнова технологија која ви нуди брз, целосен и сигурен сервис.

Во склоп на Станицата за технички преглед функционира сервис за моторни возила.

Нудиме:

-Полнење и поправка на клима системи

-Компјутерска автодијагностика

-Чип Тјунинг

-Монтажа на централно заклучување

-Отстранување на механички и софтверски дефекти

Ве очекуваме,

Станица за технички преглед  „Авто Плус Сервис“ – Кочани

После кружниот тек кај поранешен хотел „Национал“, веднаш до модната конфекција „Деликатес“ (Прима).

Тел.број: 033/612-555

avtoplusservis@yahoo.com

Сподели: