Во библиотека „Искра“ промовирани три книги од авторот Киро Герасимов

Во ЈОУ Библиотека „Искра“ во Кочани денеска се одржа промоција на три авторски книги од роднокрајниот автор Киро Герасимов. Станува збор за делата „Богатство запишано … Continue reading Во библиотека „Искра“ промовирани три книги од авторот Киро Герасимов