Во болницата во Кочани хоспитализирани 19 пациенти, пет од нив се на кислородна поддршка

19 пациенти од кои пет со потешка клиничка слика и на кислородна поддршка и два суспектни на ковид се лекуваат во Општата болница со проширена … Continue reading Во болницата во Кочани хоспитализирани 19 пациенти, пет од нив се на кислородна поддршка