Во завршна фаза е реконструкцијата на дворот во ОУ „Малина Попиванова“

Привршува реконструкцијата на дворот во училиштето „Малина Попиванова“ во Кочани. Изведувачот на работите, фирмата „Панел М“ заврши со поставување на асфалтот на игралиштата за ракомет … Continue reading Во завршна фаза е реконструкцијата на дворот во ОУ „Малина Попиванова“