Во Кочани гласаа 52,95 отсто од избирачите

Според информациите од Државната изборна комисија до 20:30 ч. своето право на глас во Кочани го искористиле 17.287 избирачи или 52,95 отсто од гласачите.

Во исчекување сме неофицијалните резултатите од гласањето кои ќе ги објавуваме сукцесивно.

Сподели: