Во Кочани има 26 активни случаи на Ковид-19, а 40 се во самоизолација

Бројот на позитивни на Ковид-19 во Кочани е во пораст и во моментот под постојан надзор на полицијата се 40 лица кои се во самоизолација. … Continue reading Во Кочани има 26 активни случаи на Ковид-19, а 40 се во самоизолација