Во месецот на жената – „Кузе Моторс“ со 50 % попуст за технички преглед на возила за припадничките на понежниот пол

Станицата за технички преглед „Кузе Моторс“ по повод месецот и денот на жената, 8 – ми Март, на сите припаднички на понежниот пол кои ќе извршат регистрација на своето возило ќе добијат попуст од 50 % за  техничкиот преглед.

„Ве известуваме дека по повод месецот и денот на жената 8-ми Март С.Т.П. „КУЗЕ МОТОРС“ на сите сопственички на возила кои ќе извршат регистрација на своето возило,ќе добијат попуст од 50% за технички преглед!!!

Попустот важи цел МАРТ (01.03.2022 до 31.03.2022)

Тел. 078-284-909

Со Почит „С.Т.П. Кузе Моторс “

Сподели: