Вечерва – Забава со Јовица и Горан во пица – ресторан Филитеа

Бидете дел од најдобрата забава во градот!!!!

Вечерва Јовица и Горан во пица – ресторан Филитеа.

Одлична храна и добра музика – Пицерија Филитеа Кочани

18.02.2024 (недела) 20:30 ч.

Највкусните пици и пастрамајлии во градот за вистински љубители на храна, единствено во„Филитеа“.

Богато мени и голем избор на бургери, скара, поховано, стек во сос, ладни сендвичи и десерти.

Сподели: