ВО ООУ „Никола Карев“ пуштена во употреба училишна Медиатека

ООУ „Никола Карев“ – Кочани  во употреба ја пушти целосно опремената  училишна медиатека капитлна инвестиција – информираат од училиштето.

„ Медиатеката е опремена е со 65 инчен телевизор, 3D наочари, камери 360 степени, микрофони, лаптоп, прожектор и др. дигитална опрема.Просторија каде сите наши ученици и наставници ќе можат да работат и да ги следат современите трендови на технологијата. Голема благодарност на јазичниот центар АMICI за донираното работно биро и се надеваме на понатамошна соработка во интерес на училиштето.“

ООУ „Никола Карев“ – Кочани

Сподели: