Во сабота прв меморијален шаховски турнир „Тодор Милосиев – Тошо“

В сабота, 30.04.2022 година, со почеток во 11:00 часот, ќе се одржи Меморијален шаховски турнир „Тодор Милосиев – Тошо“, во организација на ШК „Кочани“.

Милосиев беше долгогодишен активен шахист и претседател на шаховскиот клуб од Кочани, оставајки траги на ова поле во нашата општина.

Пријавувањето за сите заинтересирани на шаховскиот турнир е во тек.

Сподели: