Во сеќавање

На 50 годишна возраст, утрово во Кочани ненадејно почина Сашко Костов, поранешен пратеник во Собранието на Р. Македонија од редовите на СДСМ.

Костов беше магистер по правни науки и по заминувањето од функцијата пратеник во македонскиот парламент работеше како адвокат. Зад себе остави сопруга и три малолетни деца.

Нека почива во мир.

Сподели: