Во СОУ „Љупчо Сантов“ – отворен ден на граѓанско образование посветен на руралната жена

Вчера, Средното општинско училиште „Љупчо Сантов“ организираше отворен ден на граѓанско образование посветен на жената од руралната средина. Проектот беше креиран од Центарот за стручно … Continue reading Во СОУ „Љупчо Сантов“ – отворен ден на граѓанско образование посветен на руралната жена