Во „Фламинго“ седмичен попуст на понудата на мини палачинки

Во „Фламинго“ од 23 – 27 мај, седмичен попуст на понудата на мини палачинки!!!

Вкусете од новото збогатено мени на специјализирани мини палачинки, неодоливо слатки вкусови на крем од ф’стак, прелив од шумско овошје и добро познатите вкусови на орео, киндер – буено и многу други.

Понудата на мини палачинки – 20 денари попуст од редовната цена!!!

„Фламинго“ се наоѓа на ул. „Иван Иванов Балашо “ бр.3 кај Недопирливите во зградите!!!

Работно време од понедленик до петок од 16 до 23 ч.

Сабота од 13 ч. до 24 ч.

Фламинго“ – слатко задоволство!!!

Сподели: