Во 19 ч. затворени избирачките места во Кочани, излезноста до 18:30 ч. е 47.10 отсто

Според податоците од Државната изборна комисија, до 18:30 ч. во Кочани гласале 15.505 избирачи, или 47.10 отсто од гласачите.

Сите избирачки места беа затворени во 19:00 ч. информираа од Општинската изборна комисија.

Во исчекување сме неофицијалните резултатите од гласањето кои ќе ги објавуваме последователно.

Сподели: