Вторник приемен ден на градоначалникот за консултација со граѓаните

Општина Кочани ги известува сите граѓани дека приемен термин на Градоначалникот за консултација со граѓаните е вторник од 12 до 14 ч.

За итни приеми – секој работен ден од 7:30 – 09 ч.

При приемот задолжително да се почитуваат мерките за спречување на корона вирусот.

Сподели: