В недела – Ване Грозданов повторно во пицерија – ресторан Филитеа

Бидете дел од најдобрата забава во градот!!!!

В недела Ване Грозданов повторно во пица – ресторан Филитеа.

Одлична храна и добра музика – Пицерија Филитеа Кочани

25.06 (недела) 20:30 ч.

Највкусните пици и пастрамајлии во градот за вистински љубители на храна, единствено во„Филитеа“.

Богато мени и голем избор на бургери, скара, поховано, стек во сос, ладни сендвичи и десерти.

Сподели: