В петок ноќно скијање на Пониква

Новата снежната покривка што се формираше на Пониква создаде идеални услови за скијање на ски-патеките на Спортско-рекреативниот центар на Осоговските Планини.

Љубителите на зимските спортови, сезонава за прв пат, в петок, 3 февруари,  ќе имаат можност повторно да уживаат во ноќно скијање под рефлектори на Пониква.

Ски-патеката 1 е целосно израмнета и подготвена и ќе бидат отворена за ноќно скијање од 17до 20 ч.

Патнит правец до СРЦ „Пониква“  е прооден.

Сподели: