В среда изложба на дела од едукативната работилница за деца и млади

 В среда, на 11 декември 2019 г. во просториите на Библиотека „Искра“ во Кочани во 12:30 часот ќе биде отворена изложбата на дела изработени во рамките на Едукативната работилница за деца и млади.

Изложбата ја организира Илинка Атанасова, советник кустос при Археолошкиот музеј на Македонија.

Сподели:
  •  
  •  
  •