В среда, 28 април – прекин во водоснабдувањето на средната градска зона

Поради поголем зафат на препумпна станица, КЈП „Водовод“ известува дека в среда, на 28 април 2021 година, во периодот од 9 до 14 часот потрошувачите од средната зона ќе имаат прекини во водоснабдувањето.


Прекини ќе има во делови од централното градско подрачје, Трговски центар – блок А, Доклевец, Мало стопанство, Тикешински Лозја, Калиманова Глава и на улиците: „Љупчо Сантов“, „Раде Кратовче“, „Борис Трајковски“, „Димитар Влахов“, „Страшо Ербапче“, „Доктор Николиќ“, „Илинденска“, „Вита Поп Јорданова“, „Кеј на Револуцијата“, „Роза Петрова“, „Мородвиска епископија“, „Ристо Симеонов“, „Сремска“, „Павлина Велјанова“, „Скопска“, „Охридска“.

Сподели: