В четврток отчет на градоначалникот Љупчо Папазов пред граѓаните за првите 100 дена локална власт во Кочани

Се известуваат сите граѓани на Општина Кочани дека в четврток, 24.02.2022 година во Мултикултурниот центар во Кочани, со почеток во 16:30 часот, градоначалникот на Општина Кочани, Љупчо Папазов ќе даде отчет пред граѓаните за работата во првите 100 дена од мандатот.

Општина Кочани

Сподели: