В четврток „Afterwork“ забава во „City Café Kitchen & Bar“ со Јоле & Кута

И овој четврток „City Café Kitchen & Bar“ Ве очекува на „Afterwork“ забава во пријатен амбиент, превкусна храна и BBQ шоу.

Поминете прекрасни мигови со вашите колеги и пријатели и опуштете се со безвременските екс-ју хитови во акустична изведба на дуото Јоле и Кута!!!

И овој четврток како и претходниот, „City Café Kitchen & Bar“ ветува пријатна атмосфера и убаво поминато време.

Почеток 16 ч., резервирајте на 078/ 698-076!!!

Сподели: