„Гласно“ огласник: Се продава куќа во изградба во Кочани

Се продава куќа во изградба на ул. „Кирил и Методиј“ во Белско маало во Кочани.

Плацот е на површина од 360 метри квадратни на кој е изграден објект (куќа) до прва плоча.

Платени комуналии, приватизирано земјиште, без имотно-правни пречки. Куќата има приклучок за водовод и канализација и пристапен асфалтиран пат.

Информации на телефон: 077/710-406

Сподели: