„Гласно“ репортер: Несовесни граѓани со автомобили возеле по Ски-патеката 1 на Пониква

„Гласно“ репортер известува дека несовесни граѓани по паѓањето на снег на Пониква со автомобили возеле по Ски-патеката 1 за што говорат и трагите од автомобилски гуми, со што целосно ја онеспособиле за скијање.

„Стазата е целосно уништена од несовесни граѓани кои со своите автомобили џипови синоќа возеле по стазата. Надлежните да преземат мерки“ стои во реакцијата на наш сограѓанин испратена за рубриката „Гласно“ репортер.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial